Tinggalkan Link anda

Pages

Tuesday, May 31, 2011

Original Perfume murah di Singapura

Salam Semua.
Bercakap tentang Singapura apa agaknya yang menarik di sana?

Satu benda yang menarik di Singapura ialah Original perfume yang agak murah jika di bandingkan dengan harga di Malaysia.
Ini lah yang menarik-narik aku ke Singapura walaupun dah banyak kali sampai di sana.

Selalunya aku lebih gemar pergi beramai-ramai dengan rakan-rakan.
Tapi kali ini,aku berjalan solo ditemani seorang cameraman,
semata-mata inginkan perfume yang murah.





Dimana letaknya perfume original yang murah tu yer?
Di sini!

Orchard Rd.
Di kedai yang mana?
Di Isetan?

Bukan.
Tapi di sini.
gambar dari google.

Apa yang aku dah beli kat sini?

Image google lagi
Miniature DKNY.
Setiap satu dengan harga $18 @ RM43.20.
kalau di Malaysia paling murah leh jumpa RM55.

Dan Burberry untuk si dia (for him).

$ 60 = RM144
harga di Malaysia = RM200+.
Di Lucky plaza mereka ada juga menjual tester perfume dengan harga yang murah dari original.
Tester perfume ni pun original jugak cumanya kotaknya tidak seperti original dan kuantitinya sedikit kurang daripada yang original.(boleh mintak yang full jika ada)

Setakat ini berpuas hati kalau beli perfume di Singapura walaupun ada yang mengatakan bau nya tidak tahan lama.Bergantung dengan jenis perfume yang di beli.


p/s: selamat ke sana!



6 comments:

PinkLuscious said...

bak la satu! hehe

Tina Johari said...

bestnya salu g SG! mun da nemu gucci envy me roger2 k? hehehe

qaseh johanna said...

besnya..nnt nak g sana gak..insyaAllah..


psstt..kalau komen kt cni..terasa gemok la..!! **xsedar diri pulak kan...! =)

~hllaqollol~ said...

burberry,tommy hilfiger,dkny,pa gik yg bez oo.hehe

Luke said...

lacoste challenge... CK Free... best bau yg ni... :p

Anonymous said...

confirm lucky plaza?