Tinggalkan Link anda

Pages

Monday, April 4, 2011

BlackBerry Bold 9780 warna ORANJE?

 Assalamualaikum
whoa whoa whoa
Lama jugak aku menghilang yer?
Ni ha nak tanya sikit korang pernah tak jumpa BlackBerry kaler oren?
Kenapa mesti oren?
Bukan ker aku peminat Purple dan juga black & white?

Puas aku carik BBB warna oren tapi tak jumpa2,at last what happen?
Teka la.Teka la.

Salah


Salah salah salah
Takkan la aku nak beli buah oren+BBB sekali gus supaya aku dapat BBB oren?
Bijak betol tekaan ini.

Teka lagi,teka lagi (sambil ikut suara seperti mat luthfi yang comel tu)

Salah jugak!

Takkan la aku beli 
Spray kaler oren dan warnakan blackberry aku dengan spray ni?

Tak mungkin.Tak mungkin

Ape aku buat seterusnya?
mesti korang dah nyampah nak teka kan?
Ok la,alololo, yer,aku beli la casing warna oren seperti ini.



Hitam + Oren
ok la tu.
Fullstop,walaupun BBB ni warna oren.
Aku bukan penggemar warna oren ok.
Bukan jugak peminat holland dengan Oranje nyer.
Tapi
disebabkan
Aku beli casing oren ni pun kerana TERPAKSA
takder warna lain yang sesuai.
mau saja beli kaler pink.
Tapi BBB ni kepunyaan sang lelaki.
Kalau beli casing pink.
Kompem lor si lelaki itu marah.
This is for u wahai si lelaki itu.
From me
Just for u.
*wink*wink*

p/s: Hopefully phone ni tak rosak seperti phone XM5800 yang saya hadiahkan untuk awak,kerana tokey talipon pun boleh bankrup kalau tiap bulan mau tukar talipon.

Assalamualaikum.tak jawap dosa,jawap sayang.(tiru sikit gaya blogger pelik maria elena i loike)

6 comments:

Jeely jelly said...

untungnye si jejake tu dpt hadiah BB :) nak jugeeeee :)

Nobita Sensei said...

canggihnya henpon depa..

Faizal n Fashitah said...

Kamek simok BB... kamek mok HTC Desire pls huhu..

~hllaqollol~ said...

:))

Hairil Rizal said...

Wah ,dapat BB!!!

Bilalah ku akan guna satu agaknya?

Zaza said...

cntek blackberry..