Tinggalkan Link anda

Pages

Monday, August 22, 2011

Semakan untuk kemasukkan elaun MyBrain15-MyPhD

Untuk pemegang biasiswa myPhD.
Anda boleh membuat semakan untuk Elaun Sara Hidup anda di sini.



p/s: Selamat menyambut hari raya aidilfitri bagi yang beragama islam.

7 comments:

ijatnuar87 said...

wah...sronoknyer...blh blnja makan nih,hehehe

iela said...

Salam..TQ untuk info tersebut.Tp napa bila saya try semak, result nye ralat plak..dah byk kali cuba call phk myphd tapi xberjwb, email pun xberbalas..huhu..

Mimie said...

iela: iyer ker??hari ni voucher utk 19hb esh dah masuk.cuba cek bank islam. :)

anna said...

salam.. sy nak tanya psl lejer ni maklumat dia tepat ke?.. biasanya kalau dia tulis duit debit pd tarikh sekian2, bila duit kite tu akan masuk dlm akaun yer... tq...

Mimie said...

usually a week after from date stated ,I.allah duit dah masuk.depends dengan hari bekerja.Kalau public holiday lama,lama lah duit akan masuk. :)

anna said...

ok.. thanks 4 d info.. sbb dlm lejer sy state duit dh masuk 24/8 tp smpi hari ni x msk akaun lg.. :)

matjang said...

salam kpd tuan tanah. nak tanya, klu mcm sy baru diluluskan myphd pada 23 november hari tu. surat perjanjian minggu lepas sy dah hntr.. agak2 bape lame sy kena tunggu baru dpt duit sara diri. tq:)